EcoMoto 930×122

    fotolii_directori

    PDL foloseste principiul comunist al rotirii de cadrelor

    Preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, a precizat că modificarea legii finanţelor publice locale nu este decât o nouă manevră a PDL-ului pentru a alimenta cu fonduri clientela politică şi de a păstra pe funcţii cotizanţii la bugetul PDL:

    „Consideram că ordonanţa de urgenţă prin care se modifică legea finanţelor publice locale este un nou episod din războiul declarat de guvernarea Băsescu-Udrea-Boc împotriva poporului român. În fapt, ordonanţa obligă administraţia publică locală să dea afară zeci de mii de funcţionari şi reduce fondurile pe care comunităţile locale le au la dispoziţie pentru spitale, şcoli, grădiniţe, subvenţii la căldură.
    Ordonanţa încalcă Constituţia, care interzice modificarea unei legi organice, cum este legea finanţelor publice locale, 273/2006, altfel decât printr-o altă lege organică.
    Guvernanţii au motivat ordonanţa 63 drept o măsură de reducere a cheltuielilor. În fapt, Guvernul Boc-Udrea nu are nici cea mai mică intenţie de a restructura aparatul guvernamental central. La nivelul aparatului executiv central, actuala putere aplică principiul comunist al rotirii de cadre pentru a mima restructurarea şi a-i păstra, în acealaşi timp, în funcţie pe cotizanţii la bugetul PDL şi pe oamenii lor de casă. Secretari de stat din Ministerul Educaţiei se mută la cancelaria primului-ministru, secretari de stat din Ministerul Transporturilor se mută la Ministerul Mediului şi aşa mai departe”, a acuzat preşedintele liberalilor argeşeni.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90