NOR CURIER 930X122

Arges

SIGLA_PDL_ARGES_1

PDL-iștii pichetează Prefectura. Fără tobe și fluiere, dar cu bannere!

Pentru prima dată de când au intrat în opoziție, PDL-iștii argeșeni ies în stradă. Membri ai partidului, în fruntea cărora se va afla deputatul Cătălin Teodorescu, președintele filialei, vor picheta astăzi sediul Prefecturii. Autorizația de pichetare obținută de la Primăria Pitești este valabilă între orele 14:30 și 16.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Democrat-liberalii vor protesta astfel împotriva felului în care arată și a fost aprobat bugetul de stat pentru anul viitor. În opinia PDL-iștilor, este un buget cu destinație electorală, în interesul PSD și al PNL, iar maniera de adoptare nu ar fi respectat procedurile. Oamenii lui Teodorescu nu vor avea asupra lor fluiere, tobe sau alte obiecte de făcut zgomot, dar vor veni cu bannere inscripționate cu mesaje antiguvernamentale. Astfel de acțiuni se vor desfășura în întreaga țară, fiind vorba de o decizie a conducerii centrale a partidului.

Pichetarea din Piața „Vasile Milea” va avea loc imediat după ce, în incinta Muzeului Județean, se va încheia conferința de presă pe care o vor organiza cei doi prezidențiabili ai PDL, Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă. Cei doi vin azi în Pitești în campanie electorală internă, înaintea alegerilor din 7 decembrie prin care peste 4.000 de membri ai PDL Argeș vor opta pentru unul dintre ei drept candidat al democrat-liberalilor pentru prezidențialele de anul viitor.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90