New Profesional Consult 930 x 122

mircea_andrei

PDL si PNG-CD, infratite in Arges

PDL Arges si PNG-CD Arges au de vineri, 9 iulie, protocol de colaborare la nivelul judetului Arges. Documentul a fost semnat la Casa Studentilor din Pitesti de liderul interimar al PDL Arges, senatorul Mircea Andrei, si de presedintele PNG-CD Arges, Florin Bolovaneanu. Gigi Becali, seful penegistilor la nivel national, si-a dat personal acceptul pentru aceasta mutare, cele doua partide mai colaborand in doar cateva judete.

Mircea Andrei a spus ca este foarte multumit de faptul ca a reusit „un lucru extraordinar de bun” prin aceasta mutare politica, fiind convins ca alianta cu PNG-CD va da roade. Alianta are in vedere colaborarea si la alegerile viitoare, dar si sustinerea reciproca in Consiliile Locale. Este posibil ca cele doua partide sa aiba si candidati pe liste comune.
Pe de alta parte, Mircea Andrei a anuntat ca PNG-CD ar urma sa primeasca in Arges functii in institutii deconcentrate, dar ca acest lucru va fi realizat doar in baza unui algoritm care nu a fost inca elaborat.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe protocol, ca cei doi lideri au anuntat si sanctiunile pe care risca sa le primeasca membrii celor doua partide care nu vor exprima pozitii politice comune, inclusiv la votul in Consiliile Locale. Cea mai dura sanctiune este aceea de excludere a membrilor care calca stramb.
Alianta va fi condusa in Arges de o comisie mixta care se va reuni de doua ori pe luna. Din aceasta vor face parte cinci membri ai PNG-CD Arges si cinci membri ai PDL Arges. Mircea Andrei a spus ca, cel putin in acest moment, nu se pune problema unei fuziuni intre cele doua partide.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3