Donaris 930 x 122

    mircea_andrei

    PDL si PNL= Love din nou in Arges?

    Democrat- liberalii s-au gândit că UDMR şi UNPR au cam multe cereri şi că ar putea reface Alianţa DA. În acest sens, unii membrii ai PDL au emis ideea că o alianţă PDL- PNL ar asigura o majoritate stabilă şi în cadrul arcului
    guvernamental şi în Parlament. În Argeş, după schimbarea lui Boureanu, o astfel de alianţă pare mult mai aproape decât de la nivel central.

    „Sunt adeptul unei alianţe oricând. Am transmis o solicitare către PNL Argeş, ne-am transmis disponibilitatea pentru o alianţă judeţeană, cum am făcut cu PNG. Rămâne la aprecierea lor, dar nu vor putea lua o decizie nici dacă vor dori, pentru că acolo va fi o decizie centrală. Sunt convins că domnul Iani Popa şi-ar dori să facem această alianţă, dar trebuie să aştepte campania de la centru”, a afirmat liderul interimar al PDL Argeş Mircea Andrei.

    Liberalii ar vrea, dacă ar fi lăsaţi

    iani_ep_alegeri

    PNL Argeş nu ar zice nu unei idei de colaborare, mai ales că cei doi lideri- Andrei şi Ion Popa- au şi relaţii de amiciţie. Problema rămâne însă poziţia de la Bucureşti, evident împotriva oricărei alianţe cu PDL. „La nivel naţional, poziţia PNL este clar împotriva oricărei alianţe cu PDL, pentru că o astfel de ofertă nu este serioasă, cu atât mai mult cu cât a venit din gura unui terţ, nu a unei persoane din primul eşalon de conducere. Unicul scop al acestor oferte este acela de a da vina pe cineva pentru guvernarea lor dezastruoasă. Au făcut asta cu Tăriceanu, apoi cu PSD, acum ne caută şi pe noi din nou. Noi ne supunem liniei trasate la nivel naţional. Eu nu am însă nimic personal cu cei care sunt acum în conducerea PDL Argeş. Pot spune chiar că cu Mircea Andrei am o relaţie de amiciţie, dar de aici şi până la a pune bazele unei colaborări la nivel naţional este cale lungă. Eu am avut şi am probleme cu unii lingăi care se duc acolo unde curge nişte miere, iar în PDL Argeş sunt destui. Repet însă, cu cei din actuala conducere, nu am nicio problemă”, a afirmat Ion Popa.
    {loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3