930×122 CAPRA 5

perianu

PDL va mai arunca petarde precum cea cu Turcescu

La începutul acestei luni, zvonul că omul de televiziune Robert Turcescu ar putea candida din partea PDL pentru Primăria Piteşti a încălzit, ce-i drept nu într-o prea mare măsură, spiritele în clasa politică din Piteşti, chiar daca, in scurt timp, omul de televiziune a negat candidatura sa.

Preşedintele PNL Piteşti, Radu Perianu, crede că nici nu a existat posibilitatea ca Turcescu să candideze pentru Primărie, afirmând că întreaga poveste a fost o „petardă” aruncată de PDL în Piteşti, după modelul pseudo-subiectelor de la nivel naţional. „Deşi peste tot PDL şi Băsescu clamează grijă faţă de cetăţean, exluzând, spun ei, politicianismul din modul lor de a face politică, iată că
realitatea este inversă. Grija pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă populaţia este pe ultimul loc. Asemenea practici, precum anunţarea candidaturii lui Turcescu vor continua pentru că PDL încearcă să deturneze atenţia opiniei publice de la problemele grave către discuţii sterile fără niciun efect pentru îmbunătăţirea vieţii populaţiei. Ne mai aşteptăm la asemenea petarde de la PDL. În urmă experienţelor dureroase pe care piteştenii şi românii le-au trăit, asemenea petarde nu sunt de natură să aducă vreun plus la scorul pe care îl va înregistra PDL însă”, consideră Radu Perianu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3