930 x122 grota rece

    SIGLA_PDL_ARGES_1

    Pe cine va susține PDL Argeș? Pe Predoiu sau pe Boc?

    Mâine, 7 octombrie, în PDL încep înscrierile pentru desemnarea viitorului candidat al partidului pentru funcția de președinte al țării.

    Înscrierile se vor face până pe 14 octombrie. Apoi, până pe 14 decembrie fiecare candidat își va prezenta în PDL proiectul cu care ar vrea să candizeze la alegerile prezidențiale din 2014. Candidatul ar urma să fie stabilit în urma votului exprimat de către toți membrii democrat-liberali din întreaga țară. Se conturează două candidaturi pentru competiția internă din partid: a lui Cătălin Predoiu și a lui Emil Boc. Sunt, posibile, însă, și altele, mai puțin a liderului PDL, Vasile Blaga, care a anunțat că nu își dorește să candideze.

    Pe cine va susține PDL Argeș? Chestionat de ePitesti asupra subiectului, președintele filialei, deputatul Cătălin Teodorescu, precizează că PDL Argeș nu a decis încă. „Așteptăm să vedem cine vor fi candidații și cu ce ofertă electorală vor veni. Apoi vom hotărî”, declară Cătălin Teodorescu.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90