Donaris 930 x 122

duvaz

PE MINIȘTRI NICI C-O ÎNTREBARE SĂ NU-I ATINGI!

Formularea în scris de întrebări și interpelări pe adresa miniștrilor este un instrument de lucru pe care parlamentarii îl au la dispoziție pentru susținerea intereselor cetățenilor din colegii. În acest fel membrii Guvernului pot afla despre anumite probleme punctuale din județe și pot fi determinați să le rezolve.

Citiți și: VA FI RĂZBOI ÎN PSD ARGEȘ! MIZA E URIAȘĂ

Sunt, însă, parlamentari care nu-i deranjează cu întrebări și interpelări pe miniștri. Printre ei, și deputații PSD de Argeș Bogdan Niculescu Duvăz (colegiul Topoloveni) și Gheorghe Marin (colegiul Muscel). La capitolul respectiv, cei doi sunt zero. De la începutul actualului mandat și până acum nu s-au folosit deloc de acest instrument de acțiune parlamentară. Pentru cine nu știe, precizăm că Duvăz (foto) este parlamentar din 1990, aflându-se la cel de al șaptelea mandat consecutiv!

Poate sunt unii care vor spune că fiind reprezentanți ai USL-ului cei doi nu ar avea rost să-și ia la întrebări proprii miniștri. Greșit! Înainte de toate, problemele cetățenilor dintr-un colegiu sau altul nu au coloratură politică. Trebuie să ajungă la urechile guvernanților inclusiv sau mai ales prin intermediul parlamentarilor și trebuie rezolvate. Pe de altă parte, ceilalți deputați USL de Argeș cum de pot adresa întrebări și interpelări, iar Duvăz și Marin nu? Din acest punct de vedere, cel mai mare număr de întrebări și interpelări dintre parlamentarii de Argeș îl are Andrei Gerea (173), toate adresate, în calitatea sa de deputat de Pitești, înainte de numirea lui la conducerea Ministerului Economiei.

Citiți și: DEPUTATUL DUVĂZ S-A ALES CU 2 APARTAMENTE DINTR-UN FOC

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90