NOR CURIER 930X122

pendiuc_USL

Pendiuc: De ce fug cei din PDL de culoarea lor?

Liderii opoziţiei din Argeş consideră că Alianţa pentru Argeş şi Muscel, care va fi lansată sambata, reprezintă de fapt o încercare disperată a PDL de a se ascunde sub un alt brand, pentru că au înţeles că cetăţenii nu refuză să îi mai voteze după perioada în care au stat la guvernare.

„Mi-aş dori ca oamenii să facă o comparaţie a USL cu această Alianţă pentru Argeş şi Muscel. Această structură, făcută acum, în ajunul alegerilor, nu e altceva decât o încercare de a schimba culoarea. De ce le e jenă de culoarea portocalie? Noi nu ne-am schimbat culoarea, ne-am aliat pentru a da ţării ceva. Lor de ce le e teamă? S-a făcut bine în ţară, zic ei. Să explice binele atunci, de ce să schimbe culoarea? Oricum, acest măr nu poate fi semn electoral, nu e înregistrat. Legal nu poate exista. Oare ce să credem despre un partid care fuge de propriile lui rezultate şi culori, care îşi dă afară membrii marcanţi care gândesc sănătos”, a reacţionat preşedintele executiv al PSD.

„Singura operaţiune care îi mai ajută este autopsia!”

Copreşedintele USL Argeş, Ion Popa a fost şi mai radical. Liberalul susţine că „rebranduirea nu îi mai ajută. Nici biopsia nu îi mai ajută. Singura operaţiune care îi mai ajută este autopsia!”, a afirmat liderul PNL Argeş. El a subliniat că nu este interesat să racoleze vreun pedelist în Argeş, dar a atras atenţia că „în situaţia în care PDL racolează un primar PNL, le promit că racolez şi eu un primar de la ei”. Popa a menţionat că până acum niciun primar PNL nu a anunţat plecarea din partid, nici măcar Bebe Ivan de la Băbana, devenit un apropiat al PDL.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3