Eurial 930 x 122

tsd_conferinta

Pendiuc: PDL a furat tot 8 ani, acum le dă oamenilor ouă

Constantin Nicolescu, Tudor Pendiuc, Cristian Gentea, Radu Perianu, vicele Cornel Ionică, deputaţii Radu Vasilică şi Şerban Valeca au fost prezenţi la Conferinţa Extraordinară a TSD Piteşti, organizată de preşedintele Mihai Oprescu la Teatrul „Davila” în scopul de a pregăti tinerii social-democraţi, dar şi colegii din USL Piteşti de la organizaţiile de tineret pentru prima din cele două extrem de importante bătălii electorale: alegerile locale.

Cristian Gentea, liderul PSD Piteşti, le-a cerut tinerilor nu doar determinare, ci şi răbdarea de a vorbi cu piteştenii din uşă în uşă şi de a le explica de ce USL merită să primească votul care ar putea însemna producerea schimbării în guvernarea ţării. Gentea le-a transmis acestora şi maximă atenţie la secţiile de votare. Tudor Pendiuc a apreciat discursul lui Andrei Moşteanu, care a atras atenţia că USL nu a câştigat, ci încearcă să câştige puterea. Profitând de informaţii conform cărora maşini pline de ouă şi cozonaci se plimbă prin cartierele piteştene, pentru a fi oferite de către PDL, Pendiuc a transmis: „Ne-au luat totul 7-8 ani şi dau înapoi oamenilor ouă şi cozonaci! PDL nu e în destrămare. Pleacă cine e conştient, în partid rămân cei care să-şi păstreze averile. Acum se ascund sub verdele unei alianţe minicionase. Verdele creşte bine pe morminte, acolo unde pământul e îngrăşat. Poate îngropăm PDL!”.

Constantin Nicolescu le-a vorbit tinerilor despre ce trebuie să facă în campania electorală. Le-a transmis că USL va fi o alianţă de succes pentru că scopul nu este doar înlăturarea PDL de la guvernare, ci revenirea la o guvernare normală, care să stabilizeze ţara. În final, preşedintele PSD Argeş le-a spus tinerilor reţeta succesului PSD Piteşti în alegeri: profesionalismul lui Tudor Pendiuc şi activitatea politică a preşedintelui organizaţiei municipale, Cristian Gentea.

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3