Donaris 930 x 122

berceanu_avion

VIDEO:Pendiuc si-a tras pilot de lux!

Pitesti. 16 mai. 2010
Tradare, tradare de trei ori tradare! In plina criza, Pendiuc isi permite pilot de lux! Primarul s-a lasat pe mana lui Berceanu.

Printre sutele de pitesteni prezenti ieri la mintingul aviatic de pe Aerodromul Geamana, prilejuit cu ocazia sarbatoriri a 60 de ani de activitate a Aeroculului Henry Coanda din Pitesti s-a numarat si primarul Tudor Pendiuc. Cum din meniu nu au lipsit zborurile, acrobatiile aeriene si salturile cu parasuta, nici primarul Pendiuc nu s-a lasat mai prejos si a tinut neaparat sa-si vada orasul de la inaltime. Pilot personal i-a fost nimeni altul decat Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu si el un impatimit al zborului cu motor, fost inginer la Fabrica de Avioane Craiova si inginer la Centrul de incercări de zbor al industriei aeronautice romane.
Cuprins de adrenalina, primarul Pitestiului s-a facut ca uita pentru moment ca face parte din opozitie si a sarit, nu in barca PD-L-ista ci in avionul lui Berceanu. Pentru orice eventualitate, inainte de a se urca in avion, Pendiuc a-si sunat apropiatii pentru a le lasa cu limba de moarte ultimele sale dorinte administrative si evient, i-a informat cine se afla la mansa avionului. Vorba accea, paza buna trece primejdia rea, si daca tot o fi sa fie, atunci macar sa stim pe cine dam vina! Dupa un zbor de cateva minute linistit, ca in cer nu sunt gropi ci doar curenti de aer, pilotul Berceanu si pasagerul VIP Pendiuc au aterizat fara probleme, imbratisandu-se emotionati la finalul calatoriei, cand au simtit din nou pamantul sub picioare.
Gogu Davidescu ar vrut si el poate, sa simta emotia zborului, insa Nicolescu nu a fost prin preajma, pentru a repeat tandemul PSD-PDL. Astfel, s-a multumit doar sa spere ca avionul cu Pendiuc va cadea din cer, iar parasuta va avea doar Berceanu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90