New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

PENTRU PENDIUC A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ

Astăzi, 11 aprilie, a început perioada de înregistrare la Birourile Electorale a candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Perioada se va încheia pe 26 aprilie.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Pe 5 iunie argeșenii vor vota 102 primari, peste 1.400 de consilieri locali și 35 de consilieri judeţeni. Amintim că președintele Consiliului Județean nu va mai fi ales de populație, ci de consilierii județeni.

Cele mai aşteptate anunţuri sunt legate de candidaturile pentru funcția de primar al Piteştiului.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Marile necunoscute rămân două: pe de-o parte, dacă Tudor Pendiuc (inculpat în dosarul „Publitrans”, dosar în care DNA îl acuză de fapte de corupție) va mai candida şi, pe de alta, cine va candida de la PSD (actualul viceprimar Cornel Ionică sau consilierul local Cristian Gentea). Conform PSD, toate candidaturile social-democraților în Argeș vor fi înregistrate în perioada 21-22 aprilie. În curând, așadar, vom afla și răspunsurile la cele două întrebări.

Până acum pentru postul de primar al municipiului Pitești şi-au anunţat intenţia să candideze următorii: Narcis Sofianu (PNL), Cătălin Bulf (PMP), Andrei Gerea (ALDE), Adrian Dumitru (BUN), Gheorghe Dinescu (PNŢ-CD), Mircea Andrei (PAM), Aurelian Nica (PND), Victor Niţă (PP-USL), Marin Tudorică (UNPR) și Dănuţ Dinu (independent).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3