NOR CURIER 930X122

    prm_sigla

    Peremist argesean condamnat la inchisoare

    Un fost presedinte al PRM Arges a fost condamnat la inchisoarea, sentinta fiind definitiva si irevocabila. Este vorba de un membru al conducerii PRM Arges care i-a succedat la „putere” lui Marian Fulga imediat dupa ce acesta a fost exclus din partid de insusi Corneliu Vadim Tudor.

    Mihai Georgescu, fost presedinte interimar al PRM Arges imediat dupa excluderea din partid a vechiului lider Marian Fulga, a fost condamnat la inchisoare. Pedeapsa de 4 ani si 6 luni este cu executare si a fost decisa de Curtea de Apel in urma recursului formulat de procurorii care nu au fost de acord cu sentinţa iniţiala, si anume aceea de condamnare cu suspendare.

    Condamnarea a fost dictata pentru un dosar aflat in lucru de mai mult timp si in care Mihai Georgescu a fost acuzat ca a facut contrabanda cu alcool. Georgescu lucra ca inspector in cadrul Finantelor Publice.

    De altfel, dosarul aflat pe rolul instantelor de judecata l-a si facut sa renunte la functia de presedinte interimar al PRM Arges. In locul sau a venit la conducere Ion Serban, consilier local la Curtea de Arges, dar si acesta a cedat conducerea unei alte persoane, respectiv liderul de acum al filialei, Constantin Slabu.

    In urma acestei decizii, conducerea actuala a PRM Arges a hotarat sa il excluda pe Mihai Georgescu din Biroul Executiv, dar nu si din partid. Locul sau in Biroul Executiv a fost luat de Ilie Miriţa, presedinte al PRM Bogaţi. Mihai Georgescu a candidat pentru Senat din partea PRM in Colegiul Costesti la alegerile parlamentare din toamna anului 2008.

    {loadposition inside}

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90