930×122 CAPRA 5

    perianu

    Perianu: Basescu isi joaca acum cartea vietii

    Preşedintele PNL Piteşti Radu Perianu a identificat motivele pentru care puterea încearcă din răsputeri să reziste în faţa presiunii străzii şi a populaţiei nemulţumite. Pe de o parte, PDL încearcă să nu dispară de pe scena politică.

    Pe de altă parte, Traian Băsescu riscă să fie judecat în dosare foarte grele. „Sper că protestele vor continua, în ciuda vremii, şi că în al 15-lea ceas actuala putere va înţelege că acel dialog pe care îl propun la trei ani şi jumătate de guvernare arbitrară nu are cum să fie luată în serios. Nu a fost practicată până acum, nimeni nu mai crede în ea.

    Prin încercările de a discuta ale liderilor actualului guvern s-a dovedit că totul este doar o tragere de timp, nu se vrea rezolvarea cererii oamenilor. Există intenţia manifestată a lor de a fi ei cei care organizează alegerile. Motivaţia, cred că e pe înţelesul oricui”, a precizat liderul PNL Piteşti despre interesele democrat-liberalilor. „Cât priveşte pe Traian Băsescu, pentru el este o luptă pe viaţă şi pe moarte, de aici şi reacţiile sale. Să nu uităm că unele dosare, precum Flota, nu s-au prescris! Este conştient că va fi judecat şi că are, probabil, şanse mari să fie şi condamnat. Băsescu îşi joacă acum şi viitorul său personal, nu doar politic”, a completat Perianu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3