New Profesional Consult 930 x 122

perianu

Perianu vrea dovada ca Pitestiul nu va sta in frig la iarna

Membru în AGA al SC Termo Calor Confort Sa, noua societate de termoficare, din partea Consiliului Local, liberalul Radu Perianu crede că, pentru a nu mai exista probleme în sistem generate de momentul în care s-ar putea începe furnizarea agentului termic, ar trebui găsită o altă soluţie. El a venit şi cu exemplul administraţiei din Geneva, acolo unde momentul pornirii şi sistării furnizării căldurii este statuat la dată fixă. Pentru astfel de modificări, ar fi nevoie însă de o iniţiativă legislativă. Radu Perianu afirmă că, în acest moment, a primit asigurări verbale de la conducerea societăţii că nu vor fi probleme cu căldura în această iarnă, existând contracte în derulare pe toată perioada rece. Perianu a solicitat însă să îi fie prezentate aceste contracte, pentru a vedea şi clauzele şi pentru a se asigura, alături de colegii consilieri locali că nu vor exista sincope în acest sens.
Trebuie extins programul microcentralelor de cartier
Pe de altă parte, consilierul local PNL consideră că este nevoie acum de o prezentare, din partea societăţii, a unei situaţii clare privind starea apartamentelor debranşate şi a celor care încă sunt în sistemul centralizat, dar şi o proiecţie a strategiei ulterioare. Perianu a mai precizat că este imperios necesar ca societatea să încerce să extindă programul construirii de microcentrale de cartier care ar asigura cel mai eficient producerea şi furnizarea agentului termic.”Sunt lucrări începute pentru astfel de microcentrale, unele sunt finalizate, dar nu toate cartierele au aşa ceva.Vom discuta clar în AGA de un program de dezvoltare al microcentralelor, termene, resursele financiare care trebuie alocate şi surse de finanţare pe care le poate obţine societatea”, a afirmat Perianu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3