Donaris 930 x 122

    unpr

    Pesedistii ii fac „tradatori” pe cei de la UNPR

    Consilierul local al PSD Pitesti Dumitru Tudosoiu se considera „jignit” de cererea UNPR pentru un sediu la Pitesti. Alesul local a facut aceasta afirmatie in contextul in care mai multi membri ai UNPR provin din PSD, pe acestia Tudosoiu considerandu-i „tradatori”.

    Solicitarea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), filiala Arges, privind alocarea unui sediu pentru activitatea proprie la Pitesti a starnit nemultumirea unui consilier local al PSD. Dumitru Tudosoiu, ales local al PSD, a afirmat ca se abtine de la votul pe marginea acestui proiect deoarece s-ar simti nici mai mult, nici mai putin decat „jignit” de aparitia respectivei formatiuni politice in Arges.

    „Eu unul ma voi abtine de la vot, pentru ca ma simt jignit de cererea respectiva. Sunt unii la acest partid care sunt tradatori, au cotit-o de la alte partide cum le-a dictat interesul”, a spus Tudosoiu.

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti si presedinte executiv al PSD Arges, i-a recomandat insa subordonatului sau pe linie politica sa fie mai ingaduitor si sa nu aiba o pozitie atat de radicala. „Va e frica de concurenta?”, a glumit primarul. El a explicat apoi ca partidele au dreptul la un sediu si ca autoritatile nu trebuie sa se opuna unor astfel de cereri.

    UNPR va beneficia de un sediu aproape de PRM, in zona Sfanta Vineri. Nemultumirea lui Tudosoiu are la baza faptul ca in UNPR se regasesc multi fosti social-democrati in frunte cu presedintele actual al acestei formatiuni politice, Georgiu Gingaras.

    Aceeasi situatie se inregistreaza si la nivel national, UNPR chiar fiind condus de doi argeseni care au fost mai intai membri ai PSD: Cristian Diaconescu si Marian Sarbu.

    {loadposition inside}

     

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90