New Profesional Consult 930 x 122

    LIVIU_DRAGNEA

    EXCLUSIV! Pesediştii argeşeni au rămas fără grai după trimiterea lui Dragnea în judecată!

    Trimiterea în judecată a vicepremierului Liviu Dragnea, preşedinte executiv al Partidului Social Democrat, a produs stupoare în rândurile PSD Argeş. Oamenii lui Constantin Nicolescu au rămas fără cuvinte când au aflat de mersul dosarului în care Dragnea este acuzat pentru referendumul de anul trecut de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

    „Ce poţi spune la o asemenea veste? Nu am cuvinte!”, ne-a declarat Florin Tecău, secretar general al PSD Argeş. „De regulă, nu comentez deciziile din justiţie”, ne-a spus şi deputatul Radu Vasilică, vicepreşedinte al filialei județene a social-democraților.

    Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat că, în calitatea sa de atunci de preşedinte al Consiliului Județean Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa pentru a obţine o prezenţă de minim 60% la vot, care să garanteze validarea scrutinului. În aceea perioadă, Dragnea era secretar general al PSD.

    Cu puțin timp în urmă, liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că este vorba de un dosar politic. La rândul său, Dragnea, care este vicepremier și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a precizat că nu va demisiona din Guvern. Argumentul său? Acuzația formulată de procurori nu îl vizează în calitatea sa de acum, de membru al Guvernului.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90