Donaris 930 x 122

    24ianuarie_protest_poateFond23

    Peste 1500 de oameni au iesit in strada impotriva puterii

    Peste 1500 de persoane au fost prezente, marţi seară, la un miting organizat de USL la Piteşti, împotriva actualei Puteri. În timpul protestelor, doi manifestanţi au dat foc la un portret al lui Traian Băsescu.

    Participanţii la mitingul de la Piteşti, din Piaţa „Vasile Milea”, au cerut, la fel ca la protestele din zilele precedente, demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc şi demiterea prefectului judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu.

    La proteste au participat mai mulţi primari şi parlamentarii USL de Argeş. A fost, aşa cum au punctat şi copreşedinţii Uniunii, Constantin Nicolescu şi Ion Popa, „un miting de protest nu doar de solidarizare cu argeşenii care protestează spontan de zece zile în Argeş, ci şi unul al Unirii pentru un alt viitor, cu o nouă conducere politică ce poate oferi şansa redresării economice şi demnitate românilor”. Printre membrii şi simpatizanţii USL s-au aflat şi protestatari apolitici, o parte dintre ei revenind în Piaţa „Milea” după ce mitingul organizat de Uniune a luat sfârşit, la ora 19. Câteva zeci de oameni au continuat să protesteze şi după aceea, în ciuda frigului şi lapoviţei care încerca să se transforme în ninsoare.

    La un moment dat, un tânăr a încercat să ofere jandarmilor un trandafir, încercând să transmită mesajul că populaţia este alături de jandarmi şi că doreşte să protesteze fără violenţă pentru o schimbare paşnică a regimului.

    24ianuarie_protest0624ianuarie_protest09ep24ianuarie_protest1524ianuarie_protest1924ianuarie_protest20

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90