New Profesional Consult 930 x 122

    parlamentari

    Peste 150.000 de lei pentru parlamentarii argeseni

    Statul a cheltuit peste 150.000 de lei intr-o singura lună cu deputatii argeseni. Banii au fost cheltuiti pentru diurne, indemnizatii, achizitii de bunuri si servicii, precum si pentru cazare sau transport.

    Cheltuielile statului cu parlamentarii sunt consistente. Un exemplu in acest sens este cel legat de cheltuielile deputatilor argeseni in ultima lună de raportare a Camerei Deputatilor.

    Conform datelor furnizate de conducerea Camerei (care a secretizat informatiile personale, dand doar informatii generale), statul a cheltuit in ultima lună peste 150.000 de lei cu cei 9 deputati argeseni numai pentru bunuri si servicii si plata personalului de la cabinetele teritoriale.

    La acesti bani se mai adaugă si indemnizatiile fiecărui parlamentar, plus cheltuielile cu diurna, cazarea si transportul sau decontarea cheltuielilor telefonice. In total, peste 150.000 de lei in numai o lună. In medie, fiecare parlamentar argesean primeste o indemnizatie lunară netă de 5.000 de lei.

    In tot acest timp, bugetarii castiga din ce in ce mai putin iar guvernantii s-au gandit sa taie chiar si din pensiile oamenilor care au muncit si au cotizat la stat zeci de ani la rand. Chiar daca si indemnizatiile parlamentarilor vor fi reduse cu 25%, banii ramasi acopera din plin necesitatile acestora, mai ales ca au la dispozitie si sumele forfetare pentru care nu trebuie sa isi justifice cheltuielile.

    {loadposition inside}

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90