New Profesional Consult 930 x 122

    oul-boc

    Pica Boc sau nu?

    Guvernul Boc 5 va afla miercuri dacă rămâne în funcţie sau pică. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că Opoziţia mai are nevoie de doar 3 voturi, pentru ca moţiunea de cenzură să treacă. Crin Antonescu sustine ca, in urma discutiilor purtate si de PNL, teoretic, cele 236 de voturi sunt asigurate.

    Dezbaterea va începe la ora 11.00. Votul va fi secret cu bile.
    Moţiunea de cenzură, intitulată „Moţiunea României majoritare, moţiune populară”, a fost depusă în data de 18 octombrie la cele două Camere şi a fost semnată de 209 parlamentari de la PSD, PNL şi PC. În moţiune sunt prezentate zece motive pentru care Cabinetul condus de Emil Boc ar trebui demis.
    Pentru demiterea Guvernului Emil Boc, Opoziţia are nevoie de 236 de voturi din numărul total de parlamentari de 470. Conform calculelor de start, Puterea ar avea 258 de voturi, iar Opoziţia 212, ceea ce înseamnă un avantaj de 24 de parlamentari, plus încă unul, în condiţiile absenţei lui Victor Surdu. Potrivit calculelor enunţate de Victor Ponta, PSD şi PNL ar fi reuşit să convingă deja 22 de parlamentari.
    In strada se anunta prezenta a aproximativ 80.000 de oameni. Unii dintre ei, veniti din Transilvania, au innoptat la Pitesti.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3