New Profesional Consult 930 x 122

    daniel_ctin_pc

    Pitesteanul Daniel Constantin acuza UNPR de santaj

    Scandal la varful a doua partide importante din Romania, amandoua conduse de argeseni. Este vorba de Partidul Conservator, condus de tanarul pitestean Daniel Constantin, si de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condus de pitesteanul Marian Sarbu. Constantin a acuzat conducerea UNPR ca ar santaja Guvernul.

    Presedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat sambata, 5 iunie, ca UNPR santajeaza partidul de guvernamant (PDL) si ii cere premierului Emil Boc noua posturi de conducere din fiecare judet pentru a vota impotriva motiunii de cenzura. Este vorba de una din motiunile de cenzura care vor fi depuse de Opozitie in aceasta saptamana in Parlament impotriva pachetului de masuri de austeritate anuntate de Guvern.

    „Guvernul Boc este slab, incompetent si cedeaza in fata oricarui santaj pentru ca numai asa poate ramane la guvernare. S-a format prin santajul practicat de UDMR, partid care a primit conducerea Arhivelor Nationale, obiectiv de interes national, Ministerul Culturii, Romsilva si circa 200 de posturi la nivel national si local. Acum nu poate rezista unei motiuni de cenzura decat daca cedeaza la un al doilea santaj, cel al UNPR. UNPR ii cere lui Boc noua posturi de conducere din fiecare judet pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.

    Vorbim de conducerea directiilor judetene ale urmatoarelor deconcentrate: Finantele Publice, Garda Financiara, Garda de Mediu, Inspectoratul Scolar, Protectia Mediului, Inspectoratul de Stat in Constructii, dar si conducerea celor doua agentii de plati din subordinea Ministerului Agriculturii, APIA si APDRP, la care se adauga inca un post de subprefect. In loc sa ofere solutii la criza economica, UNPR umbla dupa functii. Masurile economice ale acestui partid sunt cuprinse in lista de posturi cu care il santajeaza pe Boc. Programul politic si economic al UNPR se intituleaza voturi contra posturi”, a spus Daniel Constantin.

    Georgiu Gingaras, presedintele executiv al UNPR Arges, a confirmat recent pentru ziarul Argesul faptul ca vor urma discutii cu PDL pentru o serie de functii de conducere din institutiile deconcentrate din judet.

    {loadposition inside}

     

     

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3