Donaris 930 x 122

    daniel_ctin_pc

    Pitesteanul Daniel Constantin cere socoteala Guvernului

    Pitesteanul Daniel Constantin, seful la nivel national al Partidului Conservator, cere socoteala Guvernului pentru dezastrul provocat de inundatii in Moldova. De asemenea, pitesteanul acuza comportamentul de la fata locului al presedintelui tarii, Traian Basescu, cel care s-a ratoit la sinistrati.

    Pitesteanul Daniel Constantin, presedintele PC la nivel national, ii cere public premierului Emil Boc sa spuna ce s-a intamplat cu suma de 8,5 milioane de euro alocata in 2008 pentru amenajarea zonelor afectate de inundatii.

    De asemenea, Daniel Constantin ii transmite presedintelui Traian Basescu ca nu populatia minte, ci el minte. Constantin a spus, la o conferinta de presa, ca l-a vazut pe Traian Basescu „tranformand baile de multime in certuri cu populatia, certand populatia ca si cum ea este vinovata de situatia dezastruoasa in care se afla zonele inundate”.

    „Vreau sa-i spun presedintelui Traian Basescu ca nu populatia minte , domnule presedinte, ci dumneavoastra mintiti si alesii locali care i-au mintit in campania electorala din 2008-2009, pentru ca oamenii au crezut atunci in dumneavoastra ca se vor face aceste reparatii la diguri si au crezut in fondurile alocate, pin hotarare de Guvern, de catre premierul Calin Popescu Tariceanu. Cerem public premierului Emil Boc sa ne spuna ce s-a intamplat cu cele 8,5 milioane de euro alocati pentru amenajarea zonelor afectate in 2008”, a spus liderul PC.

    El a mai aratat ca PC nu doreste sa transforme acest subiect intr-o actiune populista, adaugand ca sunt foarte multi oameni politici care, pana acum, au incercat sa profite de situatia celor aflati in suferinta.

    {loadposition inside}

     

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3