930 x122 grota rece

ionuț gherase

Pitești: Susținătorii USR pot dormi liniștiți! Un consilier local, angajat la Institutul Nuclear

Consilier local piteștean de la USR, angajat la RATEN – ICN

Conform Institutiilestatului.ro, un consilier local UЅR din Pitești a fost angajat la RATEN-ICN. Este vorba despre Ionuț Gherase (foto), inginer de profesie.

Astfel, UЅR-istul Ionuț Gherase a ajuns inginer proiectare la RATEN – ICN, după ce în trecut a lucrat numai pe posturi de inginer de instalații pentru construcții.

Dar să dezvoltăm un pic

Ce este RATEN ICN Pitești – Institutul de Cercetare Nucleară

Conform nuclear.ro ICN Pitești a avut și are că principala misiune menținerea și dezvoltarea suportului științific și tehnologic pentru programul energetic nuclear național, componentă vitală în asigurarea energiei electrice durabile, curată și sigură, pentru cetățenii României.

Programul energetic nuclear din România prevede operarea în condiții de siguranță și competitivitate a Unităților 1 și 2 de la Cernavodă, finalizarea Unităților 3 și 4, construirea unei noi centrale nucleare, promovarea pe termen mediu și lung a reactorilor avansați de generația IV, depozitarea în condiții de siguranță a combustibilului ars și a deșeurilor radioactive.

Institutul asigură operarea, dezvoltarea și utilizarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea programelor de cercetare – dezvoltare, educația și pregătirea specialiștilor, precum și o cooperare internațională susținută, că elemente esențiale pentru un sector energetic nuclear durabil.

De asemenea, ICN promovează dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor nucleare în medicină, industrie sau agricultură adăugând o contribuție importantă la creșterea standardului de viață în beneficiul cetățenilor.

Cine este Ionuț Gherase

Conform profilului acestuia de pe Linkedin.com, Gherase a fost inginer instalații la mai multe firme, după aceea a fost agent de vânzări, a revenit în ingineria instalațiilor, a trecut în ingineria instalațiilor în construcții tot la mai multe firme, inginer de concept Dacia, administrator al unui PFA.

În prezent este și consilier local USR în Consiliul Local Pitești și din luna februarie a anului curent, inginer instalații pentru construcții la RATEN ICN PITEȘTI.

Acesta ar fi susținut concurs pentru acest post în luna decembrie 2021 și este în prezent angajat la institut pe perioadă nederminată!

Așadar, cei care au votat USR în Pitești pot dormi liniștiți. Ionut Gherase este cu acte în regulă angajat bine, pe un salariu mai bun și toată lumea este fericită!

Cine mai vrea posturi bine plătite, are rețeta succesului!

Update, ora 15.50: 

În urma apariției materialului în publicația noastră, consilierul local piteștean din partea USR și proaspăt angajat la RATEN ICN – Ionuț Gherase a luat legătura cu redacția ePitești.ro pentru a ne pune la dispoziție CV-ul dumnealui și dovada susținerii examenului din data de 14 decembrie 2021 pentru postul de INGINER (specializarea: instalații pentru construcții) unde a obținut nota finală 8.97, fiind declarat ADMIS. 

Cât privește CV-ul domnului Ionuț Gherase, nu-l facem public, aceasta conținând diferite date cu caracter personal.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • jdj spune:

    bine ca nu e de la psd ul vostru mult iubit

  • johnny spune:

    Daca stai sa verifici cine lucreaza acolo ,o sa ai o mare surpriza. Se angajeaza numai pe pile si spagi. Incaseaza o galagie de bani si nu fac nimic, dar nimic. Platesc prostii pt ei.

  • Victor Slabu spune:

    La Intitutul Nuclear sunt si numeroase instalatii, deci postul isi are rostul si daca a dat examen nu vad care e problema ?!

  • Ion spune:

    Stimate domn,
    Foarte interesant articolul dvs, dar nu am înțeles de ce nu ar fi posibil că ascet domn de la USR să câștige un concurs la ICN ?
    Sau altfel spus, in afara acestui domn de la USR cati alți membri de la alte partide lucrează tot acolo ? Sa fim cinstiți până la capăt, hai să facem o analiză completă /serioasa și să oferim cititorilor un punct de vedere complet. Pentru că îi respectăm,.pe cititorii.
    Cu respect.

  • Leopold spune:

    Pana în 1989 locurile se ocupau prin repartiție guvernamentala.Acum au devenit sinecuri pentru politicieni care toți reușesc la „concurs”Posturile se ocupau după media de absolvire și erau accesibile tuturor absolvenților merituoși ,din țară.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90