930 x122 grota rece

radu_vasilica03

Plangere penala pentru Gogu Davidescu pentru abuz in serviciu

Deputatul PSD Radu Vasilica a anuntat ca astazi va depune la Parchet o plangere penala pe nume prefectului de Arges, Gheorghe Davidescu, pentru abuz in serviciu. Deputatul il acuza pe prefect ca a contestat abuziv ultima decizie luata de Consiliul Local Maracineni prin care atributiile de viceprimar au fost delegate, temporar, consilierului local PSD Valerica Bucuroiu.

Prefectul a a contestat hotararea sustinand ca nu a fost indeplinit cvorumul la respectiva sedinta. „Azi voi depune plangere penala pentru abuz in serviciu. Am participat la sedinte si am vazut ca lucrurile s-au desfasurat legal acolo, cvorumul a fost indeplinit. Nu ne putem juca la nesfarsit cu soarta a 4000 de cetateni, majoritatea m-au votat, si ii reprezint in Parlament. Functionarii sunt terifiati, le e frica sa vina la serviciu, primaria e blocata.
Ma mir ca Davidescu nu se sesizeaza si cu directorii de descentralizate, care nu mai au functii de manageri coordonatori, conform legislatiei. Si totusi, Iulica Nicolae sau Ovidiu Marinescu merg la munca fara relatie contractuala. Folosesc masina si telefonul de serviciu, iar cei pusi in locul lor, nu semneaza nimic. Oamenii acestia, repet, nu mai sunt manageri coordonatori, conform legii. Nu mai avem niciun fel de concesii, mergem pana in panzele albe”, a anunatat deputatul PSD. {loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90