EcoMoto 930×122

pndc

PNDC vrea sa cumpere sediul din Pitesti

Partidul National Crestin Democrat este o mare necunoscuta la nivel national, ce sa mai vorbim la nivel local. Totusi, Consiliul Local al municipiului Pitesti a primit o cerere de la această formatiune politica pentru cumpararea sediului in care isi desfasoara activitatea. Culmea este ca acest partid ocupa sediul respectiv din anul 1996, dar putini argeseni au auzit de el…

Conform unei cereri inregistrata la Primaria Pitesti, Partidul National Crestin Democrat (PNDC) vrea sa achizitioneze, in baza legii partidelor politice, sediul in care isi desfasoara in prezent activitatea. Sediul repartizat de municipalitate este situat in zona Calea Bucuresti, la parterul blocului U3, si se afla in administrarea Serviciului Public de Exploatare a municipiului Pitesti.

In prezent, chiria pe care acest partid o plateste pentru sediu este de 67,62 de lei pe luna, tarifele fiind mai mici in cazul partidelor politice. Cererea de cumparare a sediului este semnata de un anume David Lupu, cel ce detine functia de presedinte al filialei argesene a PNDC.

Consiliul Local va decide saptamana viitoare daca va da unda verde vanzarii acestui spatiu sau nu. Sediul este compus dintr-o camera si din dependinte care vor fi evaluate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului pentru a se stabili valoarea de vanzare.

PNDC nu este singurul partid care a facut cerere de cumparare a sediului. In aceeasi situatie se afla si PNTCD, dar sediul nu poate face deocamdata obiectul unei tranzactii, fiind revendicat. Mai norocoase, PSD, PNL şi PDL au apucat să isi cumpere sediile in care isi desfasoara activitatea.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90