Donaris 930 x 122

    bolovaneanu

    PNG-CD Argeş a rămas fără preşedinte

    Florin Bolovăneanu şi-a dat miercuri, 22 februarie, demisia din funcţia de preşedinte al PNG-CD Argeş. Demisia a survenit în urma şedinţei Biroului Politic Judeţean al formaţiunii politice condusă la nivel central de Gigi Becali. La eveniment au fost prezenţi circa 20 de aleşi locali ai PNG-CD Argeş.

    „În urma unei activităţi asidue în cadrul Partidului Noua Generaţie Creştin Democrat, filiala Argeş, încă din anul 2004, unde am activat ca vicepreşedinte al BPL Piteşti şi vicepreşedinte al BPJ Argeş, din 2006 ca secretar al BPJ Argeş iar din anul 2009 ales preşedinte al PNG-CD, Filiala Argeş, subsemnatul, Florin Bolovăneanu, cu regret, consider că a venit momentul să-mi depun prezenta demisie din funcţia de preşedinte al Filialei, din cauza lipsei de colaborare, cooperare şi comunicare de care a dat dovadă Biroul Permanent Naţional al PNG-CD cât şi a domnului George Becali, preşedintele partidului.

    Mulţumesc echipei PNG-CD Argeş, care a fost alături de mine în toată această perioadă şi trag speranţă ca înlocuitorul meu să poată duce mai departe şi mai bine ideologia, doctrina şi idealurile partidului, alături de membrii argeşeni”, a scris Bolovăneanu în demisia sa.

    În urma acestei demisii, a fost numit ca preşedinte interimar al filialei Gheorghe Preda, prim-vicepreşedinte şi consilier local al comunei Recea.

    Principala misiune a acestuia va fi să organizeze cât mai repede alegeri în cadrul partidului.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3