Donaris 930 x 122

    iani_ep_alegeri

    PNL are 80% din candidatii la primariile din judet

    Liberalii au anunţat că au propuneri pentru 80% din candidaţii la primăriile din judeţ. Lipsă, deocamdată, la Primăria Piteşti şi la CJ Argeş, chiar dacă Ion Popa a lăsat să se înţeleagă că ar putea candida la şefia CJ Argeş, iar deputatul Andrei Gerea la primăria Piteşti, însă s-a folosit de nume. Cert este însă că, în ciuda faptului că ar avea candidaţii pregătiţi, ei vor fi păstraţi…la siguranţă, oficializarea numelor lor urmând să fie făcută „la momentul electoral oportun”.

     

    „Avem cam 80% din candidaţi deja stabiliţi pentru primăriile din judeţ. Vom face şi proiecte pentru candidaţii la consiliile locale, Primăria Piteşti şi CJ Argeş. Oricum, candidaţii îi vom anunţa când credem că este mai bine din punct de vedere electoral. Chiar dacă avem candidaţii, anunţarea lor oficială trebuie bine gândită, pentru că de modul în care se vor descurca ei la alegeri, susţinuţi de partid, depinde soarta pe aproape şase ani a organizaţiei judeţene. Primul candidat anunţat va fi cel de la Primăria Piteşti”, a menţionat liderul PNL Argeş, Ion Popa.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90