NOR CURIER 930X122

candidat

PNL ÎȘI CAUTĂ CANDIDAT PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL PITEȘTIULUI

Candidatul PNL Argeş pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti va fi validat de conducerea partidului până pe data de 16 noiembrie 2015, a anunţat astăzi copreședintele filialei județene a liberalilor Dan Bica.

Citiți și: Oportunitate de angajare la Primăria Pitești!

Bica a spus că a fost stabilit calendarul de pregătire a alegerilor locale din vara anului 2016, o atenţie deosebită urmând să fie acordată potențialilor candidați PNL pentru funcţia de primar al Piteştiului: „Avem mai mulţi colegi care doresc să candideze, dar vom face o analiză serioasă şi vor fi şi sondaje înainte de a lua o decizie.”

De altfel, toate candidaturile PNL pentru funcţia de primar de municipiu din Argeş vor fi validate până pe 16 noiembrie 2015. În schimb, candidaturile pentru posturile de consilieri locali şi judeţeni trebuie să fie definitivate până pe 1 martie 2016.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3