NOR CURIER 930X122

iani_popa

P.N.L. nu va intra la guvernare

P.N.L. Argeş, prin vocea preşedintelui Ion Popa, a salutat modul în care s-au desfăşurat acţiunile de protest ale sindicaliştilor şi consideră că oamenii care au ieşit în stradă au dat, prin comportamentul lor, o lecţie de civism guvernanţilor. “Acţiunile au reprezentat o reacţie firească a societăţii la dezastrul economiei naţionale, generat de incompetenţa, reaua-credinţă şi lipsa de bun simţ a guvernării Băsescu-Boc- Udrea. Clasa mijlocie, cea care aduce un plus de valoare şi care generază productivitate, este lovită în aceeaşi măsură de acest guvern de incompetenţi care trebui să plece”, a afirmat Ion Popa. Liderul P.N.L. Argeş susţine că liberalii cred în ideea că România poate depăşi criza numai prin recurs la competenţa economică.
Fostul prefect crede că marea provocare a momentului o reprezintă alegerea soluţiilor corecte pentru depăşirea crizei. “Este nevoie să fie creat un cadru favorabil mediului economic şi să fie promovate măsuri cu efect de antrenare a economiei. Trebuie reduse cheltuilelile publice şi redimensionat rolul statului, nu prin reducerea salariilor şi a pensiilor. Putem creşte veniturile prin reducerea evaziunii fiscale  şi printr-o absorbţie eficientă a fondurilor europene. Acest guvern este incompetent şi tebuie să plece.
De aceea vom depune cu P.S.D. moţiunea de cenzură. P.N.L. nu vrea să intre la guvernare în acest context, în niciun caz alături de P.D.L. Poate că moţiunea nici nu va trece, dar măcar, vom şti, în urma votului, cine îşi asuma responsabilitatea pentru aceste măsuri incorecte”, a mai spus Popa.{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3