EcoMoto 930×122

PNL si PSD vor pica guvernul Croitoru si bat la portile CCR

mm Pitesti. 15 octombrie 2009.
Deputatul P.S.D. Radu Vasilica sustine ca PSD nu il va vota pe Lucian Croitoru in Parlament si catalogheaza propunerea lui Traian Basescu drept abuziva si neconstitutionala. “Ceea ce face Traian Basescu este evident anticonstitutional si abuziv. Acest presedinte insista sa ignore o majoritate parlamentara de 65%. care a propus un premier, un guvern si un program de guvernare, care pot asigura impartialitatea, cel putin pana la incheierea alegerilor pentru presedintie. Nu acceptam alta solutie in afara de cea pe care noi, majoritatea din Parlament am propus-o, adica Klaus Johannis, pentru ca Traian Basescu nu s-a consultat cu noi cu privire la Lucian Croitoru si nu ne-a luat in considerare cu adevarat propunerea noastra. Vom pica acest guvern. impreuna cu P.N.L. vom sesiza Curtea Constitutionala in privinta deciziei lui Traian Basescu”, a declarat deputatul P.S.D. Radu Vasilica.
enatorul P.N.L. Mircea Diaconu sustine ca si el ca P.N.L. si P.S.D. raman in continuare sustinatorii lui Johannis, ca nu vor vota premierul si cabinetul Croitoru si ca va fi sesizata Curtea Constitutionala. Diaconu l-a criticat pe Basescu, sustinand ca acesta nu doreste un premier puternic si profesionist, ci un consilier care sa respecte toate ordinele pe care i le da. “Nu m-a surprins deloc propunerea presedintelui. Traian Basescu are nevoie etern de colaboratori, de consilieri de nivelul acesta. Croitoru este expertul perfect. Este, asa cum o arata si CV-ul, consilier de profesie. Oricine il poate lua consilier pe langa sine. Aceasta este problema, Basescu nu vrea lideri care sa poata sa conduca, care sa fie puternici, sa fie manageri, sa impace oameni si sa ii faca sa colaboreze. Are nevoie de un consilier care sa il asculte intocmai”, a precizat Diaconu, care va fi prezent in aceasta dimineata, la ora 10, la depunerea candidaturii la presedintie a lui Crin Antonescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3