930×122 CAPRA 5

    theo_nicolescu02

    PNL va suna la usa!

    PNL Piteşti va face publică, la începutul lunii septembrie, lista cu candidaţii „eligibili” pentru primăria Piteşti şi Consiliul Local. Pentru Radu Perianu şi echipa sa, toamna aceasta începe şi „număratul bobocilor”, mai exact al membrilor. După cum explica şi vicepreşedintele organizaţiei, Theodor Nicolescu, se va pune un puternic accent pe reorganizare: „Vom anunţa în perioada următoare o lista de candidaţi pentru Primărie şi Consiliul Local. Ne interesează acum şi restructurarea şi reorganizarea organizaţiei Piteşti. Am suferit mereu la capitolul organizare şi vrem să îndreptăm această deficienţă. Liderii de cartiere au primit liste cu membrii de partid de pe zona lor şi vor lua contact cu aceştia. Dorim să ne schimbăm atitudinea faţă de membrii simpli. Acum există teoretic 2000 de adeziuni la PNL Piteşti, dar prea puţini sunt şi implicaţi. Practic, fiecare lider de secţie de votare trebuie să
    se ocupe de vecinii lui”.
    Nu ştiu dacă voi mai candida la Consiliul Local
    Fost consilier local, avocatul Theo Nicolescu nu ştie dacă va mai candida pentru această funcţie, după ce, la trecutele alegeri locale, jocurile de culise l-au lăsat fără un loc eligibil pe lista liberalilor. „Este prematur să mă pronunţ dacă voi mai intra în administraţie. Încă nu m-am decis. Vă imaginaţi că nutresc un pic de dezamăgire după campania din 2008 şi nu m-am gândit prea bine ce voi face. Am activitate politică, dar nu ştiu dacă voi candida, dacă voi dori să ajung în administraţie, ajungând în Consiliul Local Piteşti”.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90