NOR CURIER 930X122

ivan

sigla_TSD_tineri

POLITICIENI DE TOP LA INAUGURAREA SEDIULUI TSD ARGEŞ!

Mâine, 19 februarie, la ora 16, va avea loc deschiderea oficială a sediului Organizaţiei de Tineret a PSD Argeş. Evenimentul ar fi trebuit să se desfășoare cu câteva săptămâni înainte, dar din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (viscol și ninsori abundente) a fost amânat.

Citiți și: Remus Mihalcea: PSD este partidul care are cei mai mulți tineri!

La inaugurarea sediului TSD Argeş vor participa şi europarlamentarul şi purtătorul de cuvânt al PSD Cătălin Ivan, precum şi şeful TSD la nivel naţional, Mihai Sturzu. Cătălin Ivan va susţine o prelegere cu tema „Tinerii şi Uniunea Europeană”. Vor mai fi prezenţi şi secretarul general al TSD, Gabriel Petrea, şi reprezentanţi ai conducerii PSD Argeş.  De la ora 17 Cătălin Ivan şi Mihai Sturzu vor susţine o conferinţă de presă.

Sediul TSD Argeş este situat pe bulevardul Republicii din Pitești, la nr.141, pe ruta Gară–sediul CEZ.

Citiți și: DOLIU ÎN TSD PITEȘTI

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • IONELA spune:

    In ultimul timp in Arges a fost descoperita o noua metoda de fraudare a bugetului institutiilor statului.
    Culmea, aceasta se realizeaza cu ajutorul avocatilor.
    Se spune ca sistemul de invatamant este subfinantat.
    Mai multi directori de scoli au intrat in cârdășie cu avocații, angajarea acestora se realizează pe criteriu „Care ofera parandărătul cel mai mare”. De astfel de afaceri nu sunt straini nici primarii, ca sa nu mai vorbim de Prefectura si ISJ

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90