New Profesional Consult 930 x 122

ponta2

Ponta a venit sa il ia pe Pendiuc in campania de la Valcea

Presedintele PSD Victor Ponta este prezent la Pitesti. Liderul social-democratilor s-a oprit la primria Pitesti, acolo unde a avut o intrevedere cu primarul Tudor Pendiuc. Impreuna, vor merge, ulterior, in campanie electorala pentru candidatul PSD la primaria Ramnicu Valcea.

Dupa numararea buletinelor de vot de la 73 de sectii din cele 87, la Ramnicu Valcea va exista un al doilea tur de scrutin in care se vor confrunta pentru castigarea primariei municipiului candidatul PDL, Romeo Radulescu, si cel sustinut de PSD, Remus Grigorescu.
Potrivit rezultatelor partiale comunicate de Biroul Electoral de Circumscriptie, ordinea primilor trei clasati este urmatoarea – Romeo Radulescu – 49,9%, Remus Grigorescu – 30,9% si Bogdan Pistol (PNL) 17,9%.

Mircia Gutau a fost condamnat la inchisoare, implicit cererea sa de suspendare a hotararii de executare a pedepsei de trei ani si jumatate de detentie.

{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3