930×122 CAPRA 5

    victor-ponta1

    Ponta ar vrea un Pendiuc la Valcea

    Victor Ponta, presedintele la nivel national al PSD, a declarat joi, 22 aprilie, la Pitesti ca se bazeaza pe primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, in actiunile electorale ale partidului. Ponta a spus ca experienta unor oameni precum edilul pitestean poate si trebuie sa fie folosita la maximum.

     

    Victor Ponta a fost joi la Pitesti pentru a discuta cu primarul Tudor Pendiuc, vicepresedinte al PSD Arges, si cu Constantin Nicolescu, presedintele PSD Arges, despre problemele organizatiei din judetul nostru, dar si despre o serie de aspecte legate de campania electorala de la Ramnicu-Valcea privind alegerea primarului, campanie in care PSD are candidat in turul II. Alegerile au loc in urma condamnarii la inchisoare pentru coruptie a primarului PDL Mircia Gutau.

    Ponta a spus, dupa intalnirea de la Primarie cu cei doi, ca spera ca valcenii sa voteze duminica, 25 aprilie, candidatul PSD in aceeasi masura in care pitestenii l-au votat pe Tudor Pendiuc. De altfel, Pendiuc si Ponta au si mers impreuna la Valcea pentru a-i face campanie candidatului Remus Grigorescu.

    „Am venit la Pitesti sa îl iau pe domnul primar Tudor Pendiuc cu mine la Ramnicu-Valcea pentru ca avem nevoie de experienta oamenilor cu realizari. Vreau ca cei mai buni primari ai nostri sa dea sfaturi candidatului nostru de la Valcea. Mi-as dori ca si cetatenii din Ramnicu-Valcea sa voteze candidatul nostru cum l-au votat cetatenii din Pitesti pe domnul Tudor Pendiuc”, a spus Ponta.

    Liderul PSD nu a plecat de la Primarie cu mana goala. El a primit de la primarul Pendiuc, ca si Constantin Nicolescu, o vaza cu simbolurile oficiale ale Simfoniei Lalelelor, eveniment care s-a derulat in week-end-ul 16 – 18 aprilie la Pitesti, dar de la care Victor Ponta a lipsit.

     {loadposition inside}

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90