930X122 MAIA

ponta2

Ponta ii acuza pe procurorii DNA de comportament stalinist in cazul Nicolescu

Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges, este sustinut de Victor Ponta, presedintele PSD la nivel national. Ponta a declarat ca procurorii s-au comportat in cazul lui Nicolescu precum procurorii din anii 50. Victor Ponta vrea sa vina la Pitesti.

« Este o seara delicata. Stim ca dupa domnul Nicolescu vor urma multi altii si vor fi arestati doar pentru delicate politice. Cine crede ca pentru ce s-a intamplat in 2006 trebuie sa arestezi un om, se inseala.

Am vorbit cu domnul Nicolescu. Era absolut socat ca a ajuns la 65 de ani sa traisca un asemenea moment in care i se distruge libertatea, sanatatea, doar pentru ca asa vrea Traian Basescu, asa vrea Mircea Andrei, omul lui de acolo.

In Romania sunt lucruri care arata ca justitia din vremea lui Stalin se intoarce. Voi merge la Pitesti cat de curand.

Procurorii DNA s-au comportat ca in anii 50. In urma cu sase ani nu sunt niste documente dintr-un dosar Phare…Pentru asta se retine un om ?
Din punct de vedere politic, vom lua o decizie. Ce i s-a intamplat domnului Nicolescu i se poate intampla oricui in aceasta seara. Daca oamenii nu inteleg acest lucru, probabil ca vom pati toti la fel », a spus Ponta la Antena 3 intr-o interventie in direct din urma cu cateva minute, dupa aflarea vestii ca presedintele Consiliului Judetean a facut atac de cord.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90