930 x122 grota rece

ponta2

Ponta, la Pitesti

 

Victor Ponta, presedintele PSD la nivel national, a fost joi, 26 ianuarie, la Pitesti, insotit de mai multi membri ai staff-ului de conducere de la nivel central. Seful PSD a afirmat ca a venit in judet pentru a sta de vorba cu muncitorii de la Dacia care au protestat la Mioveni cu o zi inainte impotriva modificarii Codului Muncii, pentru a-i intelege pe acestia si pentru a le putea sustine solicitarile mai departe. Inevitabil, discutia a alunecat spre subiectul anchetei in care este cercetat presedintele Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu, Victor Ponta afirmând ca el nu crede in coincidente.

 

„Refuz sa cred in coincidente. Ca la 24 de ore de la manifestarea a mii de oameni dintr-un judet domnul Constantin Nicolescu este supus unei anchete extrem de ciudate. Daca sa sprijini Biserica e ceva grav, atunci sa ni se spuna si noua, sa stim.

Nu este insa o coincidenta faptul ca senatorul Mircea Andrei de la PDL a anuntat inca de acum vreo doua saptamâni ca vor urma repercusiuni in Arges. Totusi, nu cred ca cineva, vreodata, va putea sa decapiteze un partid cum este PSD si care mereu a fost votat pe primul loc. Nu am temeri pentru PSD, merg pe strada si nu ma fluiera nimeni, dar traim intr-o tara care seamana tot mai mult cu România din anii 1988 – 1989.

In Arges, insa, se doreste introducerea unui sistem mafiot iar la alegerile locale din Vulturesti de anul trecut s-a facut un experiment in acest sens. Din pacate, DNA a devenit principala agentie de stiri din România”, a spus Victor Ponta.

 

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90