EcoMoto 930×122

    alegeri_psd04

    Ponta: PSD este cea mai buna organizatie, gratie lui Nicolescu

    Constantin Nicolescu a fost reales preşedinte al PSD Argeş. Într-o atmosferă fierbinte, dar nu din cauza discuţiilor, ci a numărului mare de delegaţi, pentru Constantin Nicolescu nu a fost niciun impediment în obţinerea  unui nou mandat, în condiţiile în care a fost şi singurul candidat. La Conferinţa Judeţeană, au fost prezenţi şi oaspeţi de la centru, în frunte cu preşedintele  PSD Victor Ponta.  Au mai fost prezenţi preşedintele Consiliului Naţional Adrian  Năstase şi vicepreşedinţii Titus Corlatean şi Ecaterina Andronescu. La Conferinţa a fost ales un birou, care va stabili şi cine vor fi vicepreşedinţii.  Adrian Năstase şi Victor Ponta au lăsat să se înţeleagă planurile PSD: demiterea Guvernului Boc în toamnă, anticipate în 2011 şi câştigarea alegerilor locale în 2012. Unul dintre delegaţi i-a transmis lui  Ponta să aibe grijă ce face pentru că pentru el „cine nu face nimic este o  nulitate”. Ponta a declarat că PSD poate guverna singur. Nu cred că vom reuşi să scoatem România dintr-o criză îngrozitoare decât dacă ne propunem să câştigăm alegerile şi să facem guvern doar din PSD”, le-a transmis Ponta delegaţilor argeşeni. Ponta a mai anunţat că în 2011 vor fi cunoscuţi şi candidaţii la alegerile locale şi cei la parlamentare, pentru că „nimeni nu mai candidează la parlamentare dacă nu pune osul pentru primari”. Preşedintele PSD a mai recunoscut că unii PSD-işti din Argeş au avut contribuţii materiale importante care „au dus pe linia de plutire bugetul partidului aflat în datorii”.
    alegeri_psd05
    Pendiuc l-a inlocuit pe Filip Georgescu
    Şedinţa a fost pe alocuri de-a dreptul spumoasă, graţie replicilor folosite. Aşa a ajuns primarul de la Miceşti, Dumitru Voicu, “lăudat” de ”Ducele de Albota”, să fie propus de ponta pentru funcţia de premier: “E mic şi vorbeşte mult? Îl punem prim-ministru!”, a glumit Ponta. Filip Georgescu a primit şi o distincţie aparte, el devenind Preşedinte Fondator al PSD Argeş. Constantin Nicolescu şi-a propus şi echipa, biroul judeţean, care a fost votată de către delegaţi. În mare parte, mergând pe ideea că ce merge bine nu trebuie schimbat, garda a fost păstrată. Astfel, preşedinte executiv este Tudor Pendiuc, secretar executiv Florin Tecău, iar  trezorier Ion Enescu. Cei 15 vicepreşedinţi sunt: Gheorghiţă Boţârcă, Simona Bucura Oprescu, Ion Burnei, Florea Costache, Iustin Dejanu, Mircea Drăghici, Ion Georgescu, Dan Manu, Ion Mânzână, Marcel Proca, Cristina Socheci, Liviu Ţâroiu, Carmen Ursu, Şerban Valeca şi Radu Vasilică.
    Constantin Nicolescu le-a transmis primarilor să fie uniţi şi să muncească împreună pentru a face faţă presiunii Puterii şi să nu cedeze nici darurilor pedeliste şi nici presiunilor pe care aceştia le pun. Ponta a mai apreciat că PSD Argeş este cea mai puternică organizaţie din ţarăgraţie rezultatelor, dar şi pentru că îşi rezolvă singură problemele interne.
    alegeri_psd06
    “Flutur a făcut cea mai mare fraudă din istoria fondurilor UE!”
    Ponta a spus că PSD trebuie să guverneze singur şi că oamenii trebuie informaţi despre cum acumulează Puterea banii despre care spune că nu mai sunt: „Nu trebuie să aşteptăm 2012, nu trebuie să ne mulţumim că PD distruge România şi că ne vor vota oamenii. Trebuie să lucrăm la organizaţiile noastre şi să creem alternativa pe care oamenii o aşteaptă. Mă simt frustrat uneori, când oamenii îmi zic să îi dăm jos, pentru că am făcut totul ca moţiunea să treacă. Nu este drept că în mâna a opt oameni din Parlament a stat soarta oamenilor. Vă rog ca acum să îi trageţi de mânecă pe parlamentarii Puterii, pe primarii Puterii! Întrebaţi-i dacă sunt de acord să se taie pensiile, să se taie salariile. Nu îi vedeţi cum se ascund? Se fură! Flutur şi Florin Popescu de la Dâmboviţa au făcut cele mai mari fraude din istoria UE pe 3.22! Au dat spitale cu datorii structurilor locale, cu credinţa ascunsă că niciodată nu vor plăti datoriile şi vor da vina pe primării şi consiliile judeţene când nu vor mai fi bani pentru medicamente. Nu se fură din cer, ei fură. Ei taie. Nu e suficient să stăm degeaba. Poate că timpul este în favoarea PSD, dar nu este în favoarea României”.

    {loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3