Donaris 930 x 122

virgil-baciu

Popa dupa plecarea lui Baciu la PDL: Nu dau 2 lei pe cine pleaca

Virgil Baciu, preşedintele organizaţiei Corbi, a plecat la PDL. El susţine că a plecat cu tot cu organizaţie, în timp ce liderii de la Piteşti afirmă că liberalii care sunt consilieri locali sunt tot în partid. În opinia lui Ion Popa, nu una foarte importantă din moment ce a acceptat să părăsească un partid, pentru „promisiunile portocalii”.

„Toată guvernarea aceasta este construită pe trădare, incompetenţa şi corupţie. De când suntem în opoziţe, PNL nu a pierdut totuşi decât un singur om, pe preşedintele organizaţiei de la Corbi, Virgil Baciu. Dacă ăsta este pentru cei de la putere un motiv de laudă…nu au decât. Cei de la PD şi UNPR vor să racoleze oameni pe care îi acuză că au condus incompetent localităţile, oferindu-le bani! Dacă vor să facă ei asta, treaba lor şi a celor care pleacă! O să mă gândesc dacă îi numesc gunoieri, că iau gunoiul aruncat de alte partide, sau hiene, pentru că fac ceea ce fac.

Eu vreau să fac un PNL pe oameni verticali, competenţi care pot face ceva. Nu voi alerga după oameni de la alte partide politice, pentru că îi consider pe ai mei cei mai buni!”, a completat liderul liberalilor argeşeni.

În urmă cu o săptămână, Bebe Ivan, primarul de la Băbana, afirma şi el că a fost ofertat de PDL, ba chiar a afirmat că, dacă ar primi finanţare pentru a asfalta un drum, pentru a introduce canalizarea şi finalizarea unui acoperiş de grădiniţă ar fi dispus să plece la PDL Argeş. on Popa a catalogat însă declaraţia lui Bebe Ivan mai mult o glumă, afirmând că are încredere în loialitatea şi capacitatea administrativă a primarului său.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90