930×122 CAPRA 5

    iani_popa

    Popa: Guvernul nu va pica

    Liberalii au anunţat că vor vota moţiunea de cenzură a P.S.D., dar vor prezenta propriul plan de măsuri de redresare a economiei. Ion Popa, preşedintele P.N.L. Argeş, este însă convins că moţiunea nu va trece.

    Totuşi liderul organizaţiei judeţene a afirmat că, în cazul posibilităţii ca guvernul să pice, liberalii sunt gata să îşi asume guvernarea, dar numai dacă va fi aplicat planul de măsuri propus şi dacă P.N.L. va fi singur la guvernare. “Ce facem acum Guvernul Boc contravine ideilor şi principiilor liberale. pentru că P.S.D. a depus o moţiune de cenzură care vizează cădearea acestui Guvern, astfel că suntem obligaţi să o votăm pentru a trânti acest Guvern incapabil. Şi o vom vota cu bilele la vedere, ca să se vadă limpede opţiunea noastră. Totuşi, nu cred că moţiunea are şanse de izbândă. Ungurii vor susţine măsurile Guvernului, iar independenţii au anunţat că nu se prezintă la vot, ceea ce
    ajută Executivul. În aceste condiţii, voturile P.N.L., P.S.D. şi P.C. nu vor fi îndeajuns pentru a trânti Guvernul.
    Eu nu cred nici că parlamentari ai P.D.L. vor vota moţiunea. Sunt doar intoxicări. Ei se vor agăţa cu disperare de guvernare, aşa cum au făcut-o şi până acum, cu iresposabilitate şi lipsă de viziune. La dezbaterile de la moţiune, P.N.L. îşi va prezenta programul de măsuri pe care l-a propus. În acest sens, noi, aşa cum a declarat, şi preşedintele Crin Antonescu, suntem gata să ne asumăm ceast plan de redresare. De aici a apărut şi ideea că P.N.L. ar fi gata să intre la guvernare, dar numai dacă ar fi singur şi dacă s-ar respecta planul de măsuri pe care îl propune. Se mai pune problema scenariului posibil în ipoteza în care motiunea de cenzură trece. Mai spunem încă o dată, nu avem nici un fel de problemă să ne asumăm guvernarea, să ne asumăm aplicarea programului Partidului National Liberal.
    Nici un fel de altă condiţie nu este posibilă. Si dacă în cursul consultărilor constitutionale care vor urma căderii Guvernului se va pune această problemă, nu avem nici un fel de ezitare să demonstrăm si practic că avem cele mai bune soluţii. În niciun caz nu vom accepta să intrăm la guvernare ca o remorcă pentru Traian Băsescu, P.S.D. sau P.D.L.”, a declarat Ion Popa.
    {loadposition inside}

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90