EcoMoto 930×122

    Vasile.Mihailescu.002

    PP-DD acuză USL că îi fură proiectele

    Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, ne-a declarat că partidul său va avea candidaţi pentru Parlament în toate colegiile din judeţ. Mai mult, spune Vasile Mihăilescu, selecţia a fost făcută riguros, astfel încât pe listă să nu ajungă decât „oameni unul şi unul”.

    Obiectivul pentru alegerile parlamentare rămâne acelaşi ca şi până acum, adică obţinerea a cel puţin două mandate de deputat şi a unuia de senator în Argeş.

    Pe de altă parte, Vasile Mihăilescu acuză USL că îşi însuşeşte proiectele PP-DD. „Cei de la USL au râs la un moment dat de proiectele PP-DD. Acum a ajuns să le fure de la noi.

    Un exemplu în acest sens este cel privind vânzarea de produse româneşti şi numai de către producători în pieţe. Cei de la USL l-au trecut pur şi simplu în programul lor, deşi era proiectul nostru.

    Asta înseamnă că programele noastre au valoare şi că iniţiativele noastre sunt foarte bune, dar le recomandăm adversarilor noştri politici să încerce să nu mai fure de la noi”, a spus Vasile Mihăilescu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3