NOR CURIER 930X122

    PP

    PP-DD Argeş şi-a propus să obţină 3 mandate de parlamentar

    Marţi, 24 ianuarie 2012, a avut loc la sediul din Piteşti prima conferinţă de presă a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, filiala Argeş. La eveniment au fost prezenţi Marian Fulga, preşedintele organizaţiei, Cristi Toma, prim-vicepreşedinte, şi Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt. Cu această ocazie au fost anunţate obiectivele – ambiţioase – pentru anul electoral 2012.

    După ce a vorbit despre Congresul Naţional de sâmbăta trecută unde au fost prezenţi 40 de delegaţi argeşeni, Marian Fulga a trecut în revistă şi obiectivele pentru anul în curs.

    Conform liderului PP-DD Argeş, acestea sunt obţinerea a 3 mandate de parlamentari, a 15 mandate de primari, a 25 de mandate de viceprimari, a cel puţin 2 aleşi locali în fiecare comună şi a cel puţin 3 în oraşe.

    Pentru Consiliul Judeţean, PP-DD Argeş îşi propune cel puţin 3 mandate. Marian Fulga a spus că dacă alegerile se vor derula la termenul normal, deci dacă nu vor fi comasate, atunci el va opta pentru o candidatură la şefia Consiliului Judeţean.

    Dacă alegerile vor fi comasate, atunci Marian Fulga va candida pentru Camera Deputaţilor şi pentru Consiliul Judeţean. Pe lista pentru Consiliul Judeţean se va regăsi şi Vasile Mihăilescu, iar Cristi Toma va candida pentru Consiliul Local Mioveni.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90