Donaris 930 x 122

falca

PREDOIU L-A FĂCUT PRAF ȘI PULBERE PE FINUL LUI BĂSESCU!

Partidul Democrat Liberal își va anunța oficial mâine, 16 decembrie, candidatul pentru funcția de președinte al României. Potrivit rezultatelor alegerilor interne din regiunile țării, candidat va fi prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu.

Citiți și: PREDOIU SE APĂRĂ ÎN SCANDALUL PRIMELOR DE MURĂTURI DE LA ARPECHIM

Acesta s-a impus categoric în fața lui Gheorghe Falcă, primar al Aradului și fin al lui Traian Băsescu, și la scrutinul de ieri organizat în zona București-Ilfov. La o prezență la vot de 77, 29%, Predoiu a obținut 86, 63% dintre voturile democrat-liberalilor din zona respectivă, iar Falcă, doar 13, 37%.

Amintim că Predoiu l-a învins pe Gheorghe Falcă, tot detașat, și în Argeș. Pe 7 decembrie, pentru Cătălin Predoiu au votat 2.361 de PDL-iști argeșeni (72, 42%), iar pentru Gheorghe Falcă – 899 de persoane (27, 58%).

Citiți și: 4.000 de PDL-iști argeșeni aleg între Predoiu și Falcă. VEZI GALERIE FOTO!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3