930 x122 grota rece

gogu_trufe

Prefectul de Arges, amenintat de mafia „din Padurea Trivale”

Recent, directorul Direcţiei Silvice Argeş, Ion Dobrinoiu, s-a plâns că a primit tot felul de ameninţări, mai mult sau mai puţin voalate, de la cei implicaţi în dosarul pădurii Trivale. Prefectul Gheorghe Davidescu, cel care a început demascarea maşinaţiunilor prin care unii şemecheri au fost împroprietăriţi în Pădurea Trivale într-o zonă care a aparţinut dintotdeauna statului, este convins că aşa se întâmplă, confirmând că şi el a primit ameninţări.

„Sunt convins că domnul Dobrinoiu a primit telefoane. Acolo s-au pus mari speranţe şi s-au pus mulţi bani de către cei care sunt proprietari şi cărora acum nu le convine să stea neputincioşi, să nu poată să îşi construiască acolo casă de vacanţă sau mai ştiu eu ce. Mai sunt şi oameni mai emotivi în faţa acestor telefoane şi mai scapă câte o ameninţare, câte un cuvânt…Şi eu am primit, dar nu mă plâng. Mi s-a transmis pe foarte multe căi să îmi văd de treabă, chiar cu pădurea”, a precizat Davidescu.

Prefectul a anunţat că deja a fost făcută şi o tranzacţie, un proprietar reuşind să vândă o suprafaţă de teren. „Ştiu pe cineva care din 33 de hectare a vândut 6 hectare şi a luat un milion de euro! Sunt bani foarte mulţi acolo, interesele sunt foarte mari şi nu oricine are atâţia bani. Acum, cei care au dat aceşti bani nu pot intra să taie, pentru că a venit un nebun la Direcţia Silvică, mai este unul la Prefectură şi se opun. Cine a dat atâţia bani nu cred că îi vorbeşte prea duios unora ca noi. În spatele acestor aşa-numite retrocedări, pe terenuri unde nimeni nu a avut terenuri, există o mafie a terenurilor, de la prefect la şeful de ocol. Cel care a cumpărat terenul nu este din judeţ, dar proprietarii sunt din Argeş, la fel şi firma de proiectări care a făcut proiectul pentru construirea cartierului, care este din Piteşti. Proprietarii diferenţei de teren este tot din Piteşti. Nu mă voi da bătut, pentru că, dacă nu făceam ceva, era poiană în Trivale. Era dezastru!”, a completat prefectul de Argeş

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3