930 x122 grota rece

primaria-vopsea

Preselecţie pentru candidatii PNL pentru primaria Pitesti

Până pe 15 septembrie, PNL Piteşti ar trebui să îşi facă cunoscuţi candidaţii la alegerile locale pentru primăria Piteşti şi Consiliul Local. Dacă Radu Perianu, liderul organizaţiei municipale a afirmat că nu este tentat să candideze pentru primărie, numele deputatului Andrei Gerea a fost lansat ca o variantă plauzibilă.

Acesta din urmă nu a anunţat însă că îşi doreşte cu prea mare fervoare o bătălie electorală cu Tudor Pendiuc, dar nici nu a negat posibilitatea unei candidaturi. „S-a vehiculat şi numele meu pentru candidatura la primăria Piteşti. Nu ştiu încă ce să spun. Oricum, nu vom anunţa un singur candidat pentru că până la alegerile din 2012 mai este destul timp. Nu se poate ştii ce se întâmplă, pot apărea chiar probleme de sănătate la respectivul candidat. Orice situaţie trebuie luată în calcul. Vom avea cu siguranţă un număr de candidaţi eligibili. După aceea, în funcţie şi de activitatea fiecăruia, dar şi în funcţie de rezultatele unor sondaje, vom stabili exact cine va candida pentru primăria Piteşti. Noi nu ne putem arunca în bătălie un singur candidat de pe acum, cum fac principalii noştri adversari. Pentru PSD este simplu, ei îl au deja pe Pendiuc”, a afirmat Gerea.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90