New Profesional Consult 930 x 122

    fulga_ppdd

    Prezenţa la alegerile din PP-DD Argeş, doar pe bază de carnet de partid

    Marian Fulga, prim-vicepreşedinte interimar al PP-DD Argeş, a anunţat astăzi că alegerile pentru funcţia de preşedinte al filialei vor avea loc în maxim două luni. Totodată, Fulga a mai anunţat un candidat intrat în cursă şi faptul că delegaţii vor putea fi prezenţi la conferinţa de alegeri doar dacă au carnet de membru de partid.

    De altfel, în perioada următoare va avea loc distribuirea carnetelor de partid în Argeş, fiecare membru trebuind să scoată din buzunar suma de 2 lei pentru a intra în posesia documentului. Cotizaţia lunară este de 1 leu.

    „Noi avem 14.000 de adeziuni, dar nu se ştie câţi mai sunt activi. Degeaba ai 14.000 de membri dacă la alegeri scoţi 8.000 de voturi! Este salutară, aşadar, decizia Consiliului Naţional de a se distribui carnetele, vom şti exact astfel pe ce ne bazăm”, a spus Fulga, candidat pentru şefia filialei.

    În cursă şi-au mai anunţat intenţia de a intra deputatul Mihai Deaconu şi primarul din Mărăcineni, Nicolae Dascălu.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90