Donaris 930 x 122

iani_popa

Primarii PNL nu mai vin la Colegiu Prefectural

În semn de protest faţă de alocarea discreţionară către primarii PDL a fondurilor pe Ordonanţa 7 în Argeş, preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, a anunţat că primarii liberali nu vor mai participa la şedinţele Colegiului Prefectural. Mai mult, liberalii vor cere şi primarilor social-democraţi să se afilieze protestului.

În judeţul Argeş, cei 15 primari PDL din mediul rural au primit aproximativ 65% din fonduri, cifra totală însumând 5.842.000 lei, în contextul în care primarii PNL nu au primit decât 3% din fonduri, iar cei PSD, cei mai mulţi la număr, 70 de primari dintr-un total de 95, au primit 25% din fonduri. „Având în vedere aceste lucruri, plus lipsa de respect cu care sunt trataţi primarii PNL, îi voi cere preşedintelui PSD Argeş, Constantin Nicolescu, ca primarii partidelor pe care le reprezentăm să nu mai se prezinte, în semn de protest, la şedinţele Colegiului Prefectural. Această este dorinţa primarilor noştri şi nu o să ascund faptul că am primit semnale şi din partea unor primari PSD care sunt total nemulţumiţi de situaţia creată şi mai ales de atmosfera de lucru din şedinţele Colegiului Prefectural. Primarii nu sunt obligaţi să participe la aceste şedinţe, iar Prefectul nu este şeful primarilor”, a concluzionat Ion Popa.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3