Donaris 930 x 122

nicos

Primarii PSD si PNL- boicot la Colegiu Prefectural

La Colegiul Prefectural din această lună, am putea asista, in premiera, la un boicot al primarilor PSD si PNL. Fara ei, in sala ar mai ramane doar 16 primari- adică cei 15 primari PDL din mediul rural şi pe cel de la Costeşti. Ceilalţi, adică primarii PSD şi PNL sunt decişi să boicoteze aceste şedinţe care ar deveni…şedinţe de partid din cauza alocărilor discreţionare de fonduri de la guvern, cu dedicaţie pentru primăriile PDL.

„Discrepanţele care se impun de la centru nu fac decât să înrăutăţească relaţiile dintre cetăţeni. Cu Ion Popa am avut mai multe discuţii. Ne-am însuşit şi acest tip de abordare, de boicotare a şedinţelor Colegiului Prefectural. Acolo, primarii vin voluntar, pentru a avea contact cu şefii de deconcentrate. Dar, în condiiţiile în care nu este nevoie de un dialog cu noi, nu ştim de ce ne mai ducem. Încetarea colaborării nu se datorează nouă. Ceilalţi au decis că nu au nevoie de un dialog cu primarii din teritoriu, ci doar să dea dispoziţii. Ei ar putea veni la şedinţă, dar numai să comunice problemele lor, apoi să părăseacă şedinţa. S-au decis şi primarii să nu mai încălzească scaunul degeaba”, a afirmat Nicolescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90