NOR CURIER 930X122

    ANDREI_CHILIMAN

    Primarul Chiliman și deputatul Tușa, dați afară din PNL

    Primarul Andrei Chiliman și deputatul Diana Tușa au fost excluși din PNL.

    Delegația Permanentă a liberalilor a decis astăzi, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a celor doi. Deși au existat și voturi împotrivă, numărul acestora a fost nesemnificativ. Potrivit unor surse, pentru excluderea lui Andrei Chiliman s-au pronunțat 139 de persoane, iar împotrivă, doar 8. Motivul pentru care primarul sectorului 1 al Capitalei și deputatul Diana Tușa au fost dați afară din PNL îl reprezintă „abaterile grave de la disciplina partidului”.

    Cei doi, și în special Andrei Chiliman, au criticat în repetate rânduri felul în care Crin Antonescu acționează ca președinte al PNL. Mai mult decât atât, Chiliman se numără printre fondatorii Inițiativei România Liberală, demers considerat de Antonescu și de ceilalți lideri PNL ca un afront la adresa partidului.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90