Donaris 930 x 122

    iondumitru

    Primarul de la Albota infirma plecarea la PDL

    Tot mai multe zvonuri, multe din ele venite dinspre PDL, îl treceau pe primarul PSD de la Albota în tabăra condusă de senatorul Mircea Andrei. Unele declaraţii făcute de Ion Dumitru pe un post local de televiziune parcă îndreptăţeau aceste zvonuri, mai ales că cel supranumit Ducele de Albota şi-a manifestat, aşa cum îi este firea, şi unele nemulţumiri legate de viaţa de partid. Mai exact, pentru că nu a fost ales vicepreşedinte la nivel judeţean.

    Cu toate acestea, primarul de la Albota a negat aceste zvonuri. “M-am întâlnit întâmplător cu senatorul Mircea Andrei. Ştiţi doar că sunt un primar deschis, se cunoaşte de exemplu şi relaţia mea de prietenie cu Iani Popa de la PNL. Eu sunt însă din 1993 în PSD şi nu pot pleca. Asta este o certitudine. Nici nu am primit vreo ofertă. Senatorul PDL mi-a lăsat o bună impresie, recunosc, despre modul în care gândeşte. Nu cred că a venit aici ca să omoare primarii PSD şi nici nu cred într-o legătură a lui în cazul colegului meu de la Mărăcineni. Cred că acolo a fost o întâmplare nefericită pentru primar. Dar eu ca să ajung la PDL…Să fim serioşi. Cine naiba mai e dispus pe criza asta să se încarce cu un primar, mai ales unul ca mine care cere. Când nu îţi poţi face nici încasările locale, nu mai eşti atractiv. Eşti atractiv pentru senatori şi deputaţi, ca primar, când sunt alegeri. Ei au primarii lor, le dau lor, ce să îmi mai dea şi mie. Au două comune pe care vor să le transforme într-un Las Vegas.
    Repet, am avut o discuţie în care mi-a lăsat o impresie bună, dar asta nu înseamnă, de exmplu, că este îndreptăţit să fie preşedinte al Consiliului Judeţean. Pentru asta trebuie să lupte mult. Eu i-am zis doar că ar fi normal ca nu doar două comune să primească fonduri, ci toate comunele, pentru că trebuie ca tot judeţul aecsta să se dezvolte unitar. Eu sunt din 1993 în PSD, se cunoaşte orientarea mea, nu am de gâdn să plec din partid.
    Este adevărat că am o mare nemulţumire, pentru că am cerut să primesc un post de vicepreşedinte în organizaţie. Mi s-a părut normal să îmi fie recunoscută munca, mi s-a părut normal ca între atâţia vicepreşedinţi, unii dintre ei care nu prea reprezintă pe nimeni, să fie şi un primar din mediul rural. Într-un fel, am vrut să primesc ceea ce meritam, pentru că din 1993 eu am stat mereu lângă PSD, am primit mereu peste 70% din voturi. Repet însă, este normal să ai şi supărări, dar asta nu înseamnă că eu aş pleca din PSD”, a precizat Ducele de Albota. {loadposition inside}

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3