New Profesional Consult 930 x 122

garleanu_babana_iani

Primarul de la Bogati si cel de la Babana candideaza din partea PNL!

Primarul PDL Ion Gârleanu a anunţat că va candida din partea PNL pe listele USL pentru un nou mandat la primăria comunei Bogaţi. Gârleanu, vicepreşedinte în cadrul PDL la nivel judeţean, a anunţat că va pleca cu toţi consilierii locali.

„Când am venit la Bogaţi, PDL avea 4 voturi. Am ajuns cea mai bună organizaţie din judeţ, muncind. Acum, voi lăsa PDL la Bogaţi fix aşa cum am găsit-o”, a precizat primarul. Gârleanu a menţionat că intenţiona demult să plece din partid, nemulţumit de faptul că guvernul nu a sprijinit financiar proiectele în comuna sa. Din acest motiv, alocarea de la ultima hotărâre de guvern, când a primit 250.000 lei, crede el „ar fi fost prima şi ultima, din experienţele avute. Ştiau că vreau să plec şi s-au gândit că altfel m-ar convinge, dar după alegeri nu mai vedeam nimic”, a afirmat Gârleanu.

Cu Andrei eram prieten până la bani!

„Cu Mircea Andrei eram prieten până la bani. Când se făcea lista cu primăriile la hotărârile de guvern, nu mai răspundea la telefon. L-am atenţionat de mai multe ori că dacă nu îşi schimbă atitudinea şi nu ajută şi primăria noastră voi pleca. Decizia am luat-o pentru că eu consider că fiecare cetăţean, şi când spun asta mă refer nu la mine, ci la locuitorii comunei, trebuie să primească ce merite. Eu am primit din 2008 încoace bani doar în 2011, printr-o rectificare de guvern. Atât, până la această ultimă alocare. Am proiecte, dar nu aveam cu ce le finanţa. Cu toate acestea, m-am descurcat, ba am şi adus surse financiare suplimentare. Cetăţenii m-au înţeles, de aceea eu nici nu am plecat din PDL pentru că mi-era frică să pierd mandatul de primar. Eram cotat în sondaje cu 91%. Am ales însă să vin la liberali, am şi o istorie liberală în familie. Am plecat abia acum pentru că altfel trebuia să îmi dau demisia, aşa am fost sfătuit şi de colegii din consiliul local. Mă va urma toată echipa”, a anunţat Gârleanu. Primarul nu va demisiona din funcţie, în mare parte considerând că, până se va lua o decizie oficială cu privire la demisia sa şi organizarea de alegeri anticipate, oricum vor fi organizate alegerile la termen. „Dacă nici cei care au plecat la PDL de la noi nu au demisionat, noi de ce să îi obligăm pe oameni să demisioneze?”, a reacţionat preşedintele Ion Popa.

Bebe Ivan a dat teapa de 2,5 miliarde lui Andrei şi a fugit înapoi la PNL

Un alt primar care a venit la PNL, deşi nu a fost plecat niciodată, a fost Bebe Ivan. Primarul din Băbana a stat cot în cot cu pedeliştii până le-a luat banii. „Sunt de un an jumătate pe piaţa a transferurilor. Nu sunt şantajat, aşa cum s-a scris despre mine. Am singurul drum judeţean nefăcut. Mi s-a spus de la CJ Argeş că nu sunt bani. Am fost la PDL să îi obţin. Acum, când a venit hotărârea de guvern, cu cei 2,5 miliarde, m-a sunat şi Andrei, m-au sunat toţi, de aveam impresia că toată conducerea PDL a făcut totul pentru ca eu să iau banii. Cred că singurul onest a fost premierul, care a spus că nu toate primăriile PDL au luat bani. Uite că eu eram primăria PNL care făcea excepţie”, a precizat Ivan, motivându-şi astfel şi decizia de a juca la două capete.

„În Argeş, numai primarii PDL au primit bani, pe toată linia, chit că unii sunt încă în acte la PSD. Dar au luat şi cei de la PDL două ţepe, la Bogaţi şi la Băbana”, a afirmat preşedintele Ion Popa, care a acceptat să îl ierte pe Bebe Ivan pentru cuvintele mai puţin cuviincioase pe care i le-a aruncat la ruptura de anul trecut: „Te iert fiule!”, i-a transmis Popa acestuia.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90