Donaris 930 x 122

    gingaras

    Primele functii pentru oamenii lui Gingaras

    Functiile pentru uneperistii argeseni au fost avizate de conducerea PDL Arges. Pana acum, insa, doar un membru al UNPR Arges a primit functia promisa.

    Georgiu Gingaras, presedintele interimar al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) a declarat miercuri, 8 septembrie, ca PDL Arges a avizat lista de propuneri privind functiile care vor reveni in administratia judeteana membrilor UNPR. Este vorba de functii la institutii deconcentrate in baza unui acord de colaborare existent intre cele doua partide.

    Deja UNPR Arges a primit o asemenea functie, si anume functia de director adjunct la Inspectoratul Teritorial de Munca. Functia a fost ocupata de Constantin Batagoi. Georgiu Gingaras asteapta sa fie numit la conducerea Autoritatii Rutiere Romane, filiala Arges, Emil Nicolae asteapta functia de director tehnic la Serviciul Judetean de Ambulanta iar Ion Falca ar urma sa fie „uns” director general la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pana la finalul lunii in curs.

    Georgiu Gingaras a mai declarat ca se asteapta in continuare unda verde si pentru ocuparea functiilor de director la Agentia Regionala POS Mediu si la una din structurile din teritoriu ale Ministerului Muncii. Pe de alta parte, Gingaras a spus ca au fost stabilite si candidaturile pentru functiile din UNPR, joi, 9 septembrie, avand loc alegerile la acest partid, alegeri la care va participa si generalul Gabriel Oprea, ministrul Apararii.

    Gingaras va candida la functia de presedinte al filialei, neavand contracandidati. Printre cele sase persoane care vor fi vicepresedinti se numara si Nichifor Balan, fost pesedist, cea mai noua „achizitie” a UNPR Arges.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90